Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Tην «έκαψε» η αδερφή της - Tα τρία «θολά» σημεία της κατάθεσής της


H ανακρίτρια κατάφερε να «στριμώξει» με τις ερωτήσεις της τη Δήμητρα Πισπιρίγκου - Οι αντιφάσεις για την ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας 

Πώς η ανακρίτρια κατάφερε να «στριμώξει» με τις ερωτήσεις της τη Δήμητρα Πισπιρίγκου - Οι αντιφάσεις για την ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας.




Ενώπιον της 35ης ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και 6 μηνών Ίριδας βρέθηκε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια στάθηκε σε «τρία θολά» σημεία της 5ωρης κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας αποκάλυψε στην ανακρίτρια πως βλέπει σημάδια τα οποία τότε, τη στιγμή της ανάνηψης, αλλά και το προηγούμενου βράδυ, δεν είχε εντοπίσει στο έξι μηνών μωρό.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο στη νέα κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης είναι ότι, ενώ αρχικά είχε καταθέσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λείψει για μισό λεπτό προκειμένου να ελέγξει την Ίριδα που έκλαιγε, τώρα στη νέα κατάθεση διαφοροποιείται δηλώνοντας πως δεν έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου. Η αδελφή της κατηγορούμενης φέρεται να είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι βρήκε την Ίριδα νεκρή στις 11.30 το πρωί. Μετά σε τηλεοπτική της συνέντευξη, άλλαξε την ώρα και την έκανε έντεκα παρά τέταρτο και στο τέλος ότι ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο στις 11.37 διότι με την αδελφή της έκαναν ΚΑΡΠΑ.



Την ίδια ώρα, στην ανακρίτρια έχουν κληθεί οι γιατροί από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το «Παίδων», ενώ πριν από μερικές εβδομάδες κατάθεση κλήθηκε να δώσει και ο γιατρός που έχει δώσει για την υπόθεση της Πάτρας περίπου δέκα καταθέσεις.

Πρόκειται για τον εντατικολόγο που έκανε την ανάνηψη στην Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο 2022 αλλά και στη Μαλένα το 2019. Στην τωρινή του κατάθεση φέρεται να ρωτήθηκε επίμονα εάν ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια και έδωσε σαφή απάντηση ότι σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό βάσει των στοιχείων και των γνώσεων που κατέχει. Πρόσθεσε επίσης ότι όταν κατέφθασε στη Μαλένα, ύστερα από 6 λεπτά καθώς βρισκόταν στο διπλανό νοσοκομείο, το παιδί «ήταν αρκετή ώρα νεκρό» και ότι τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο δεν του είναι ξεκάθαρο εάν έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης ή για κάποιον άλλο λόγο.



Επίσης, η ανακρίτρια στάθηκε αρκετά και στο πόση ώρα έλειψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το δωμάτιο το δικό της εκείνο το πρωί. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρχικά είχε πει ότι το μωρό έκλαψε γύρω στις επτά και μισή και πως η αδελφή της πετάχτηκε να το ηρεμήσει και επέστρεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σήμερα, όμως, στην ανακρίτρια φέρεται να είπε πως δεν θυμάται πόση ώρα έμεινε η αδελφή της με τη μικρή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.