Ads Top

Survivor Spoiler 6/10: Βόμβα! Συμφωνία Acun με παίκτη από Survivor 1 για All Star


Δεν είναι ούτε ο Ντάνος, ούτε ο Μάριος Πρίαμος, ούτε ο Βασάλος.. Δείτε ποιοι 2 παίκτες συμφώνησαν για All Star..

Ποιοι έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της παραγωγής του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στις οθόνες μας σε All Star εκδοχή, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα.




Ήδη, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης θέλει να τελειώσει με τις ανοιχτές υποθέσεις. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του Star έχουν κλείσει και οι πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν στην Καραϊβική για τον νέο κύκλο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή για τον νέο κύκλο του ριάλιτι.



Ο τραγουδιστής συμμετείχε στον 4ο κύκλο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Κέρδισε, μάλιστα, πολλές συμπάθειες με τη στάση που κράτησε μέσα στο παιχνίδι σε κάποιες καταστάσεις.

Όσο για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου του ριάλιτι που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ. Η κόντρα του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο συζητήθηκε πολύ φέρνοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη έξω από το ριάλιτι πολύ νωρίς.



Σημειώνεται ότι ο γνωστός σε όλους Ντάνος έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι. Ο δάσκαλος θαλάσσιου σκι από τη Σκιάθο δεν θα είναι στο ριάλιτι ως παίκτης αλλά ως σχολιαστής αλλά και εμψυχωτής των συμμετεχόντων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.