Ads Top

Survivor All Star: Η ημερομηνία έναρξης, οι δύο ομάδες και ο κριτής έκπληξη


«Κλείδωσαν» οι αποφάσεις - Ποιος θα είναι δίπλα στον Γιώργο Λιανό, πότε αρχίζει το νέο Survivor
Διέρρευσε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τα πρώτα ονόματα των παικτών που έχουν βγάλει ήδη εισιτήρια!




Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν τα πήγε καλά από τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά.

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα ποιο ανταγωνιστική αφού εκτός των πολύ επιτυχημένων σειρών Σασμός και Γη της ελιάς, έχουν προστεθεί ο Παράδεισος των Κυριών, οι Παγιδευμένοι και Άγρια Γη, Μαύρο Ρόδο και ο Maestro που έρχεται. Φυσικά θα έχει και βασικό αντίπαλο το ανανεωμένο MasterChef.



Η ημέρα προβολής του Survivor υπολογίζεται από 24 έως 27 Δεκέμβρη. Πολύ πιθανή ημερομηνία πάντως αυτή τη στιγμή φαντάζει η 24 Δεκέμβρη. Μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες πάντως ώστε να σας δώσουμε και το οριστικό.



Με τις πληροφορίες όμως να αναφέρουν πως φέτος θα έχουμε και κριτή έκπληξη, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Με το όνομα να μένει ως επτασφράγιστο μυστικό. Και τον Ατζούν να ετοιμάζεται να τους τρελάνει όλους.

Πηγή: sports365.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.