Ads Top

«Έλληνα παίκτη από την Super League θέλει ο Κλοπ στην Λίβερπουλ!»


Δείτε για ποιον Έλληνα παίκτη που διαπρέπει στην Super League ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Βρήκε τον «νέο Τσιμίκα» ο Γιούργκεν Κλοπ;

Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια επενδύει στις μικρές ηλικίες. Δίνει μεγάλη προσοχή στα σπλάχνα του γιατί θέλει να βγάλει παίκτες-πρωταγωνιστές που να μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να τους πουλήσουν με μεγάλο αντίτιμο.




Η περίπτωση του Χρήστου Τζόλη είναι χαρακτηριστική. Πήρε παιχνίδια στη μεγάλη ομάδα, έδειξε ότι αξίζει και η Νόριτς πλήρωσε αδρά τον Δικέφαλο του Βορρά για να τον αποκτήσει.

Μια περίπτωση «Τζόλη» φαίνεται να έχει και φέτος στα χέρια της η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο 18χρονος αμυντικός «βγάζει μάτια» με τη μέχρι τώρα παρουσία του. Σταθερότατος, πολύ σωστές τοποθετήσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του, γρήγορος και πάνω από όλα με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Η θέση του αμυντικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμπειρία και ο Κουλιεράκης παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά όλο και περισσότερη.



Προφανώς αυτό το «διαμάντι» της Σούπερ Λιγκ δεν έχει περάσει απαρατήρητο από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης έκαναν παρέλαση εκπρόσωποι από ομάδες της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο κλαμπ από αυτά που έχουν δείξει ήδη να ενδιαφέρονται για τον φέρελπι αμυντικό είναι η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον Κώστα Τσιμίκα και δεν θα διστάσει να ξοδέψει πάλι αρκετά χρήματα για να φέρει στην Αγγλία έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα που πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.



Βέβαια τον Κουλιεράκη με τον Τσιμίκα τους συνδέει εκτός από την Σούπερ Λιγκ και το κοινό τους μανατζερικό γραφείο. Σε περιπτώσεις μεταγραφών τέτοια κοινά παίζουν καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, γιατί όσο εύκολα γίνεται μια μεταγραφή τόσο εύκολα χαλάει κιόλας.

Πάντως αν ο Κουλιεράκης συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του, τότε μια κρούση,σύντομα κιόλας, από τη Λίβερπουλ, ή ομάδας τέτοιου επιπέδου, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.