Ads Top

Love Island: Έτσι ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου πριν τις πλαστικές


Αγνώριστη πριν τις πλαστικές η παίκτρια του Love Island.. Δείτε πως ήταν, τι έχει "πειράξει" στην εμφάνισή της..

Το Love Island έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και ήδη από τα πρώτα επεισόδια το κοινό δεν σταμάτησε να σχολιάσει κάθε κίνηση και κάθε ατάκα των παικτών. Το ριάλιτι του έρωτα γυρίζεται στην Τενερίφη και σκοπός είναι να βρουν όλοι τον έρωτα.




Μία από τις παίκτριες που τράβηξε την προσοχή του κοινού από την πρεμιέρα ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου. Η διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε με μακρύ ξανθό μαλλί και εντυπωσιακά ρούχα και έτσι θύμισε σε πολλούς χρήστες του Twitter τη Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια ακόμα δεν έχει κάνει το επόμενο βήμα βέβαια με κάποιον από τους συμπαίκτες της.




Η Νίκη Ηλιοπούλου του Love Island πριν τις πλαστικές

Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν πως έχει κάνει μερικές μικρές επεμβάσεις πάνω της, όπως τα χείλη της και η μύτη της.



H ηλικία και η καταγωγή της παίκτριας του Love Island

Ηλικία: 33 ετών
Ιδιότητα: Φωτογράφος/ Φωτομοντέλο
Ζώδιο: Ζυγός
Celebrity crush: Αλέξης Γεωργούλης

Μένει στην Αθήνα, έχει μια μικρότερη αδερφή και έχει πάρει πτυχίο ως επισκέπτης υγείας. Είναι μια πολύ δυναμική και πολυπράγμων γυναίκα η οποία δουλεύει στην υποδοχή σε Ιδιωτική Κλινική. Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη φωτογραφία και στο μόντελινγκ. Ως άνθρωπος δηλώνει ψυχαναγκαστική και των άκρων. Όποιος άντρας την διεκδικήσει θα πρέπει να έχει υπομονή στα ραντεβού αλλά και να την έχει πάντα «χορτάτη και ξεκούραστη» καθώς η Νίκη δεν τα πάει καλά με τον χρόνο και νευριάζει όταν πεινάει και όταν είναι κουρασμένη. Είναι κοινωνική, βάζει πάντα τη λογική μπροστά και όχι το συναίσθημα αλλά ταυτόχρονα είναι ευαίσθητη και δοτική.

Ο δρόμος για την κατάκτηση της καρδιάς της δεν θα είναι εύκολος καθώς θέλει ο άντρας να την διεκδικήσει πολύ γιατί εκείνη όσο και να θέλει κάποιον δεν κάνει κίνηση. Οι «γόηδες» την αφήνουν αδιάφορη.

Είναι παιδί «των σχέσεων» ωστόσο δεν έχει κάνει πολλές. Η τελευταία σχέση της κράτησε 5 χρόνια. Έρχεται στο Love Island γιατί θεωρεί ότι είναι μια καλή περίοδος να δοκιμαστεί σε μία νέα πρόκληση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.