Ads Top

Άνω κάτω ο ΣΚΑΪ: Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου


Τα νούμερα είναι χαμηλά και ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις.. Δείτε ποιοι αποτελούν παρελθόν από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου..

Μέρες πολλών συσκέψεων και μεγάλων αποφάσεων φαίνεται πως διανύει το κανάλι του Φαλήρου, ΣΚΑΙ, καθώς μετά τις εξελίξεις για το Love Island και το μέλλον του, συζητήσεις γίνονται και γύρω από την εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου Γεια σου, μετά από την διπλή αποχώρηση, που σημειώθηκε αυτές τις μέρες από την εκπομπή.




Είχε ακουστεί πως θα γίνουν κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση της εκπομπής, και έτσι έγινε γνωστό πως μετά την YouTuber Νεφέλη Μεγκ η οποία επιβεβαίωσε την οικειοθελή αποχώρησή της, άλλο ένα μέλος αποτελεί παρελθόν για την γνωστή εκπομπή.


Τι αλλαγές θα δούμε στο Γεια σου



Εκτός λοιπόν από την Νεφέλη Μέγκ, και ο Θέμης Καίσαρης δεν θα είναι πια στην εκπομπή, και αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποχωρήσεις αυτές έγιναν σε απίστευτα καλό κλίμα, χωρίς κανένα παρασκήνιο. Η Μαριλού Ρεπαπή παραμένει καθώς είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την εκπομπή σύμφωνα με τους ιθύνοντες, όπως επίσης παραμένει και ο Τάσος Μπιμπισίδης.



Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο ενίσχυσής της εκπομπής με ακόμη ένα άτομο, αλλά αυτό δεν θα γίνει σύντομα, καθώς κανείς δεν θέλει να παρθεί βιαστική απόφαση σε αυτή τη φάση για το κανάλι, οπότε ίσως αρκεστούς σε κάποια guest εμφάνιση αυτή την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.