Ads Top

«Η υπέρβαση Γιαννακόπουλου με Μπέικον - Ο κρυφός όρος στο συμβόλαιο!»


Πώς έγινε η μεταγραφή Μπέικον, υπέρβαση Γιαννακόπουλου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής - Τι όροι έχουν μπει στο συμβόλαιο

Ο Τζέιμς που... σκότωσε ξανά τον ΠΑΟ και η μεγάλη μεταγραφή του Αμερικανού, που δίνει το σύνθημα για κάτι καλό στο Τριφύλλι. Τι χρειάζεται πλέον να αλλάξει ο Ράντονιτς για να επιστρέψουν οι Πράσινοι στις επιτυχίες και γιατί άλλαξαν άποψη για τον παίκτη τα τελευταία 24ωρα.




Ο Παναθηναϊκός έκανε αγωνιστική υπέρβαση το βράδυ της Παρασκευής, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη, αλλά η Μονακό είχε τις λεπτομέρειες με την πλευρά της. Στην ουσία είχε τον Μάικ Τζέιμς, που έκανε την διαφορά και ο οποίος ήταν εκείνος, που «σκότωσε» την πρώην του ομάδα. Ο 32χρονος γκαρντ έκανε ένα ακόμη σπέσιαλ παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και βοήθησε έτσι την Μονακό να πάρει το «διπλό».

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με την καλή προσπάθεια, που ήρθε παρότι στην ουσία έλειπε ο Παπαγιάννης και παρότι δεν έπαιξε για μία ακόμη φορά ο Ουόλτερς.



Οι «πράσινοι», όμως, εδώ και λίγες ώρες ζουν στον αστερισμό του Ντουέιν Μπέικον, που αποκτήθηκε και ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Ο Μπέικον είχε μπει στην άκρη από τον εξάστερο για λόγους, που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα του. Δουλεύτηκε, όμως, καλά το θέμα, μίλησαν με τον ίδιο τον παίκτη πολλοί από την ΚΑΕ και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Επειδή, όμως, στα λόγια δεν γίνονται τέτοιες δουλειές, φρόντισε ο Παναθηναϊκός να βάλει τις σχετικές δικλείδες ασφαλείας στο διετές συμβόλαιο, που υπογράφηκε. Αλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει αυτή την κίνηση και όπως ήταν λογικό κοίταξε να την περιφρουρήσει κιόλας.



Ο Μπέικον έρχεται στον Παναθηναϊκό να δώσει το εύκολο καλάθι, που τόσο λείπει, και να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα σε μία ομάδα από την οποία έλειπε ο σταρ. Και με την επιστροφή του Ουόλτερς από τον τραυματισμό του, οι «πράσινοι» δυναμώνουν πολύ όσον αφορά στο ρόστερ και αυτό, που μένει και που είναι και το πιο σημαντικό είναι να γίνουν ομάδα. Και περιμένουν την ίδια ώρα να συνέλθει και ο Μάριους Γκριγκόνις, που ως τώρα είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.