Ads Top

ΠΑΟΚ: Τα παράπονα Σαββίδη, η ευθύνη Λουτσέσκου και η εξήγηση για τους τραυματισμούς


«Γκάζια» Σαββίδη σε όλους για τους τραυματισμούς - Για ποιον τραυματισμό ανέλαβε την ευθύνη ο Λουτσέσκου, με ποιον παίκτη έγινε κακή διαχείριση..

Στα «γκάζια» Σαββίδη για τις θλάσεις και την πορεία του ΠΑΟΚ γενικότερα, αλλά και την ευθύνη που ανέλαβε ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για μπακ ενόψει ΑΕΚ




Για τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ -με αφορμή τις θλάσεις, αλλά περιεχόμενο εφ’ όλης της ύλης- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο μεγαλομέτοχος δεν έμεινε μόνο στο θέμα των τραυματισμών, αλλά εξέφρασε παράπονα για γενικότερα θέματα που αφορούν στην πορεία της ομάδας.



Αφού τόνισε λοιπόν ότι ο Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για το θέμα του Λύρατζη (αποδεχόμενος ότι έγινε κακή διαχείριση), υπογράμμισε ότι στο τέλος της κουβέντας ο Σαββίδης άλλαξε τόνο και εμφανίστηκε ενωτικός ενόψει ΑΕΚ.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο προπονητής στις θέσεις των μπακ, δεδομένου ότι έχουν απομείνει μόνο οι Σάστρε-Σοάρες και ως λύσεις ανάγκης οι Νάσμπεργκ και Ζίβκοβιτς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.