Ads Top

«Η απόφαση Μίτσελ για Φορτούνη στον Ολυμπιακό!»


Τι θα κάνει με Φορτούνη ο Μίτσελ; Τι έχει αποφασίσει; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

H απόφαση του Ισπανού για τον Έλληνα μέσο.

Μίτσελ: Πρόγραμμα-βουνό έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι τη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ.




Πρόγραμμα-βουνό έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέχρι τη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, καλούνται να δώσουν αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, 12 ματς συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον αγωνιστικό Γολγοθά να τελειώνει στις 13 Νοέμβρη.

Προκειμένου να καταφέρει η ομάδα του να ανταποκριθεί σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα, ο Μίτσελ έχει αποφασίσει να στηριχθεί σε ένα πυρήνα 17-18 παικτών που θα σηκώσουν αυτό το βάρος. Σκληρή προσπάθεια ώστε να καταφέρει να βρεθεί σε αυτό το γκρουπ παικτών καταβάλει και ο Κώστας Φορτούνης.



Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει την ευκαιρία στον πρώην αρχηγό της ομάδας του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄ τον δοκίμασε σαν «οκτάρι» δίπλα στον Εμβιλά.

Από τη πλευρά του ο Φορτούνης καταβάλει και εκείνος τη προσπάθειά του. Η περιπέτεια του καλοκαιριού έχει αφήσει τα σημάδια της αλλά το κίνητρο της επιστροφής στα βασικά σχέδια του Μίτσελ είναι τεράστιο. Οι πληροφορίες μάλιστα μιλούν για ένα αλλαγμένο παίκτη εντός και εκτός γηπέδου.

Με τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή να είναι τεράστιος, αυτό που θα κρίνει την ομαλή ένταξη του Φορτούνη στην ομάδα είναι η συμπεριφορά του μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές.



Ήδη ο Μίτσελ σκέφτεται σοβαρά να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο δείχνοντας ότι τον υπολογίζει. Είναι στα χέρια του Φορτούνη να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δώσει ο Ισπανός τεχνικός.  

Τον καλό Φορτούνη τον χρειάζονται και ο Ολυμπιακός αλλά και η Εθνική Ομάδα. Άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο βοηθός του Πογιέτ δεν έκρυψε ότι το προπονητικό τιμ της Εθνικής παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.