Ads Top

Η τελευταία δοκιμή έκπληξη Μίτσελ για Λαμία!


Ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στην 11αδα ο Μίτσελ - Βασικός ο Μαρσέλο, δείτε όλα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση..

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Λαμία και να κλείσει τη σεζόν με 4 στα 4, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει αλλαγές και... ντεμπούτο για Μαρσέλο, Σαμασέκου.




Τέσσερα παιχνίδια. Ακριβώς 12 βαθμοί. Μια σειρά αγώνων, που εάν ο Ολυμπιακός την ολοκληρώσει με ισάριθμες νίκες, θα έχει συμβεί σίγουρα ένα πράγμα: Εάν κάνει το 4 στα 4 με Λαμία, Παναθηναϊκό (εκτός, 06/11), Λεβαδειακό (εκτός, 09/11) και ΑΕΚ (εντός, 13/11), το λιγότερο που θα έχει καταφέρει είναι να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Πράσινους, αλλά και από την Ενωση. Και αυτή η ευκαιρία είναι από εκείνες που ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του, δεν μπορούν να χάσουν. Δεν πρέπει να χάσουν εάν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι δεν μπορούν να στοχεύουν από τώρα στο… επόμενο παιχνίδι. Ο Ισπανός έχει πλήρη αντίληψη ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με σημαντικές μεταπτώσεις, κυρίως στην ψυχολογία της και για αυτόν τον λόγο δεν βλέπει τίποτε πέρα από το… επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι κλισέ.



Είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας. Την οποία το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών την έχει διαπιστώσει, την έχει αποδεχθεί και αναζητά τρόπους για να μπορέσει η ομάδα του να χτίσει ένα σερί που θα της δώσει ώθηση για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Στόχος αυτή τη στιγμή για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του είναι ένας: Η νίκη επί της Λαμία. Και ει δυνατόν μια νίκη με καλό ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και θέαμα, που θα είναι το ιδανικό σενάριο. Με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει ότι σκέφτεται μια 11άδα που θα περιλαμβάνει δύο νέα πρόσωπα, που δεν έχουν αγωνιστεί έως τώρα βασικοί: Τον Μαρσέλο και τον Σαμασέκου.

Ο 49χρονος τεχνικός, λοιπόν, δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση μια ενδιαφέρουσα 11άδα. Πέραν του Πασχαλάκη, που αναμένεται να είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στη Γερμανία, ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές στην άμυνα. Ο Αβιλα θα παραμείνει στο δεξιό άκρο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντόι στις θέσεις των στόπερ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Αριστερά η δοκιμή έγινε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Μαρσέλο βασικό, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε και ο Ρέαμπτσιουκ.



Στη μεσαία γραμμή η απουσία του Εμβιλά δίνει την ευκαιρία στον Ντιαντιέ Σαμασέκου να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος. Ο μέσος από το Μάλι αναμένεται να έχει παρτενέρ στο «8» τον Ινμπόμ Χουάνγκ, ενώ σε θέση «10» θα αγωνιστεί ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα υποστηρίξει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που επίσης προορίζεται για βασικός, με βάση τη δοκιμή.

Αντίθετα, ο Μίτσελ έδειξε να μην έχει αποφασίσει τι θα κάνει στα άκρα της επίθεσης. Ο Μάριος Βρουσάι είναι το φαβορί για δεξιά, ωστόσο, στα αριστερά δοκίμασε τόσο τον Γιώργο Μασούρα όσο και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Δείχνοντας ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη ποιον θα επιλέξει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.