Ads Top

«Κλαίω κάθε φορά....»: Η σπάνια εξομολόγηση Ναταλίας Γερμανού μετά τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα


Συγκινεί η Ναταλία Γερμανού με τα λόγια της μετά τον θάνατο του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα.. Με ποιο τραγούδι του συγκινείται και ξεσπάει πάντα σε κλάματα..

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, προκαλώντας τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. 




Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το τελευταίο τους "αντίο" ήταν και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται».

Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά και για το τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα όπου όταν το ακούει, κλαίει.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού


«Μας έχει αφήσει κι αυτός την κληρονομιά του, έχει συνεργαστεί με τεράστιους συνθέτες. Το τραγούδι αυτό, εγώ επειδή το έχω συνδέσει και με το soundtrack της ταινίας «Ευτυχία» κλαίω κάθε φορά και σε αυτό βοηθάει και το τραγούδι.



Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάνη, η Ναταλία αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή λέγοντας πως: «Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.