Ads Top

Νικολακόπουλος: «Το θέμα Σισέ στον Ολυμπιακό είναι σοβαρό»


Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Καραμπάγκ όπως το μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 




Αρχικά μετέφερε την αίσθηση που έχει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι σαν να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρέμουν, καταγράφοντας πάσες των Σισέ και Τζολάκη σε αντίπαλο στα πρώτα 11 δευτερόλεπτα, ευκαιρία της Καραμπάγκ μόλις στο δεύτερο λεπτό μέσα από τη περιοχή και το γκολ των Αζέρων στο 5’ που είναι οριακά οφ-σάιντ, υπενθυμίζοντας ότι στο ίδιο λεπτό ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, είχε φάει γκολ και από τη Μακάμπι και από τη Φράιμπουργκ.

«Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Και ο Τυπος και ο κόσμος και η διοίκηση έχουν μεγάλες απαιτήσεις, αλλά είναι σαφές ότι οι παίκτες δεν μπορούν να διαχειριστούν όλη αυτή την πίεση και εν πολλοίς γι αυτό βλέπουμε που βλέπουμε», σχολίασε.



Αναφερόμενος στον Σισέ είπε ότι έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρό θέμα γιατί ο παίκτης μετά τις αποδοκιμασίες στην αλλαγή του και κάποιες κουβέντες που άκουσε από οπαδούς πάνω από τον πάγκο αντέδρασε και τους εξύβρισε κάτι που έκανε τον Μίτσελ να δηλώσει ξεκάθαρα στη ΣΤ ότι μπορεί να γίνονται λάθη μέσα στο ματς αλλά δεν μπορούν να γίνονται λάθη συμπεριφοράς έξω από το παιχνίδι.

Ο ρεπόρτερ μας εξέφρασε την άποψη η αλλαγή του Σισέ στο 83’ ήταν πιθανότατα αψυχολόγητη από τον Μίτσελ. «Ο Σισέ ήταν τόσο κακός που θα μπορούσε να γίνει αλλαγή όχι μόνο από τον ημίχρονο αλλά και από το 20ο λεπτό όμως η αλλαγή του στο 83’ δεν νομίζω να είχε νόημα αφού δεν έγινε τίποτα στην ομάδα η οποία έφαγε και άλλο γκολ και άλλες φάσεις όταν βγήκε. Αντίθετα ήταν σχεδόν βέβαιό ότι θα προκαλούσε τις αποδοκιμασίες στον παίκτη»…

Τέλος, είπε ότι η γυναίκα του Σισέ που είναι έγκυος μετά το ματς στα αποδυτήρια λιποθύμησε προφανώς από το σοκ της όλης κατάστασης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα»:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.