Ads Top

Το ποστάρισμα Μαρσέλο μετά το Ολυμπιακός – Καραμπάγκ! (pic)


Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε στο Instagram ο Μαρσέλο!

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Μαρσέλο δήλωσε πως δεν έκανε το ντεμπούτο που όλοι ανέμεναν από εκείνον, αλλά τόνισε ότι θα επιστρέψει δριμύτερος και πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο εξής για τον Ολυμπιακό.

Η βαριά ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός από την Καραμπάγκ (0-3) συνέπεσε με το ντεμπούτο του Μαρσέλο στα Ερυθρόλευκα. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος θρύλος δεν μπόρεσε να έχει επίδραση στην εικόνα του αγώνα και παρασύρθηκε από το «ναυάγιο» της βραδιάς που άφησε τους Πειραιώτες ουραγούς στον όμιλο.




Ο ίδιος, όμως, δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια. Με ανάρτησή του στο Instagram, ο αριστερός οπισθοφύλακας των Ερυθρολεύκων παραδέχθηκε πως δεν έκανε το ντεμπούτο που περίμενε και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την προσωπική του εμφάνιση κι αυτή της ομάδας του, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στην καλύτερή του κατάσταση:

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες χωρίς να παίζεις δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις. Αλλά θα το κάνω. Καμία δικαιολογία. Δεν έκανα το αναμενόμενο ντεμπούτο μου αλλά είμαι σίγουρος πως θα γίνουν όλα καλύτερα από δω και στο εξής»




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.