Ads Top

Μεγάλη απουσία στην αποστολή ΠΑΟΚ για ΑΕΚ!


Δείτε ποιος έμεινε τελικά εκτός αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ..

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του τον Ομάρ Ελ Καντουρί για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, όχι όμως και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος παραμένει στα "πιτς".




Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (30/10, 19:30, COSMOTE Sport 1) και μετά την ολοκλήρωση της σαββατιάτικης (29/10) προπόνησης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι των δύο δικεφάλων.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όχι όμως και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του αγώνα και παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας, Τσαούσης και Λύρατζης και ο ανέτοιμος Μιχαηλίδης. Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν ο νεαρός στόπερ Παναγιώτου, καθώς ο Νέσμπεργκ λογίζεται πλέον ως εναλλακτική λύση στα άκρα της άμυνας και ο Κουαλιάτα ως μια επιπλέον επιλογή για τη μεσοεπιθετική γραμμή.



Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Νάσμπεργκ , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Παναγιώτου , Ράφα Σοάρες , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι .
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.