Ads Top

Αυτό που περίμεναν όλοι: Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια ανάρτηση


Το περίμεναν οι θαυμαστές της και επιτέλους το ανακοίνωσε η ίδια - Δείτε την ανάρτηση της

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους διανύει η Ελένη Φουρέιρα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό και η χαρά της δεν κρύβεται, όσο κι αν προσπαθεί να κρατήσει μερικά πράγματα κρυφά.




Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, περιμένει το πρώτο της παιδάκι μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία, κάτι που κανείς από τους δύο βέβαια δεν έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο μερικές φωτογραφίες της είναι αρκετές για να αποδείξουν πως θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς.

Εξίσου επιτυχία όμως έχει και στα επαγγελματικά της, καθώς τα τελευταία τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει φοβερά hits και ακούγονται παντού. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Ελένη Φουρέιρα μέσα από μια ανάρτηση στο instagram της, σήμερα 31/10 το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00 θα βγει το video clip του τραγουδιού "El Telephone" που έχει γίνει τρελή επιτυχία.




Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για το video clip του τραγουδιού "El Telephone"



«Are you ready for tomorrow? Music video drops at 17.00 El telephone», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.