Ads Top

Γκρίζα μαλλιά, μακρύ μούσι: Δες πως είναι σήμερα ο Γιώργος Νινιός


Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Νινιού, δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Ναταλία Γερμανού..

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10) μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου (λίγο νωρίτερα είδαμε να κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για την Τζούλια Νόβα) παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Νινιός. 




Αναμφίβολα, είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς ο οποίος κατάφερε να "κλέψει" για τα καλά το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τον γάμο αλλά και τους ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς. 

Φυσικά, απαρατήρητη δεν μπορούσε να μείνει και η εξωτερική του εμφάνηιση μιας και δεν θυμίζει σε τίποτα έτσι όπως τον είχαμε γνωρίσει.



Οι δηλώσεις του Γιώργου Νινιού

«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός.

Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα.»



Από την άλλη, ανφορικά για το λόγο που δεν παντρεύτηκε, επέλεξε να πει πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.