Ads Top

Η αποστολή Ολυμπιακού για Ατρόμητο!


«Μέσα» και ο Μαρσέλο και ο Πασχαλάκης - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής από τον Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μέσα ο Μαρσέλο και ο Πασχαλάκης.




Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1) για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (1/10) με προπόνηση στον Ρέντη και ανακοίνωσαν αποστολή.

Για πρώτη φορά στη διάθεση του Μίτσελ συμπεριελήφθη ο Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον Πασχαλάκη, ο οποίος συμπληρώνει την τριάδα των Κρίστινσον και Τζολάκη.



Ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στις διεθνείς του υποχρεώσεις, βρίσκεται εκτός ενώ στην αποστολή είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Μπα και Ρέτσος, με τον Σισέ και τον Παπασταθόπουλο να συνθέτουν κατά πάσα πιθανότητα το αμυντικό δίδυμο. Εκτός έμεινε και ο Κώστας Φορτούνης και ο Χάμες Ροντρίγκες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ίνμπομ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αραμπί, Αμπουμπακάρ, Μπακαμπού

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.