Ads Top

«Μαύρο Ρόδο»: Έσπασε τα... κοντέρ η τηλεθέαση της πρεμιέρας


Οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής της νέας σειράς του «MEGA» - Δείτε τι τηλεθέαση έκανε
Μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση το βράδυ της Δευτέρας - Τι ποσοστά σημείωσαν τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης




Το πρώτο επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», το βράδυ της Δευτέρας, φαίνεται ότι κέρδισε τους τηλεθεατές με τις δυνατές του σκηνές. Η νέα παραγωγή έκανε 19,2% στο δυναμικό κοινό και 25,6% στο σύνολο, ποσοστά που χαρίζουν χαμόγελα στα στελέχη του MEGA.

Η σειρά πήρε τη σκυτάλη από την επιτυχημένη «Γη της Ελιάς», στοιχείο πολύ σημαντικό για την επιτυχία και τις καλές αποδόσεις στους πίνακες της Nielsen. Χθες, η «Γη της Ελιάς» έκανε 15,6% στο δυναμικό κοινό και 24,6% στο σύνολο.



Μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς ο «Σασμός»

Μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς ο «Σασμός» του ALPHA, που σάρωσε τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο. Χαρακτηριστικά, έκανε 29,1% στο δυναμικό και 27,7% στο σύνολο. Ο ALPHA έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δυνατή ζώνη μυθοπλασίας που ξεκινά από τις 20.00 με τον «Παράδεισο των Κυριών» και συνεχίζεται με τον «Σασμό». Ο «Παράδεισος» σημείωσε, χθες, 18,5% στους τηλεθεατές 18-54 και 19%.



Το «GNTM 5» του STAR έκανε 18,5% στο δυναμικό κοινό και 13,1% στο σύνολο, ενώ οι σειρές του ΑΝΤ1 περιορίστηκαν σε χαμηλά ποσοστά. Η σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» έκανε 6,6% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο σύνολο, ενώ οι «Παγιδευμένοι» 12,5% και 12,3%. Η σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», αρκέστηκε στο 5,1% και 5,5% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.