Ads Top

Η πρόταση Παναθηναϊκού σε Αϊτόρ μετά τον τραυματισμό!


Δείτε τι συμβόλαιο προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Αϊτόρ λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του - Όλες οι λεπτομέρειες

Όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα ο τραυματισμός του Αιτόρ αλλά ο Παναθηναϊκός προχωρά άμεσα σε κατάθεση προσφοράς στον Ισπανό για 3ετή επέκταση της συνεργασίας τους.




Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού από τα μέσα της περσινής σεζόν μέχρι και σήμερα. Ο Ισπανός έχει πετύχει φέτος τα 8 από τα 15 τέρματα του τριφυλλιού και έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να κάνουν οι πράσινοι το 9 στα 9. 

Ωστόσο, στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Μόλις δύο λεπτά αφότου είχε μπει, τραυματίστηκε στο γόνατο, έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής σήμερα να κάνουν λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, που σημαίνει ότι για έξι μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων.



Το συμβόλαιο του Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μάλιστα ο μάνατζερ του Μποτίνες βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωσή του. Οι πράσινοι λοιπόν φυσικά και παρά τον τραυματισμό θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα και δεν αλλάζει τίποτα αναφορικά με τις προθέσεις τους. Το τριφύλλι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει άμεσα τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό του με αυτό τον τρόπο και θέλει να τον... δέσει για χρόνια. 

Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, με την πρόθεση του τριφυλλιού να είναι ξεκάθαρη. Κανείς από την ομάδα δεν ξεχνάει το πόσο έχει βοηθήσει τόσο πέρυσι όσο και φέτος ο Ισπανός εξτρέμ και αυτή η κίνηση αποτελεί και ένα «ευχαριστώ». 



Ο Αϊτόρ είναι ένας ποιοτικός παίκτης και οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν για χρόνια στο δυναμικό τους, ενώ ο Ισπανός από την άλλη φαίνεται να έχει βρει εδώ το... λιμάνι του και αποτελεί επιθυμία του και πριν από τον τραυματισμό του να μείνει στον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.