Ads Top

Απόφαση ΣΚΑΪ: Αλλάζουν όλα στο «Πρωινό Μας» - Προβληματισμός για την Φαίη Σκορδα


Έντονος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ - Ποια είναι η πρώτη κίνηση για να αλλάξει η κατάσταση, τι σκέφτονται να κάνουν με την Φαίη Σκορδά..

Αναταραχές δύο μήνες μετά την έναρξη της εκπομπής




Καινούργιο βήμα έκανε αυτή τη χρονιά η Φαίη Σκορδά, και μετά από σχεδόν 10 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ανέλαβε την πρωινή ζώνη, και το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Παρότι λοιπόν οι πρώτες μέρες για την εκπομπή πήγαιναν πολύ καλά και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για το κανάλι του Φαλήρου, δύο μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα τα πράγματα κάπως "έκατσαν" γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους.

Πράγματι μία καινούργια εκπομπή θέλει τον χρόνο της για να στεριώσει και να βρει τα πατήματά της, ωστόσο εξετάζεται ήδη το σενάριο η εκπομπή εκτός από κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά της, να αλλάξει και ζώνη!




Αλλάζουν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη και την πάνε...



Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της Real, υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή σε σχέση με τη δυναμική της πρεμιέρα, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια νέας αλλαγής, ενώ πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για την ορθότητα της αρχικής απόφασης του σταθμού να παραδοθεί το slot 10.00-12.00 στην ψυχαγωγία.



Έτσι λοιπόν εξετάζεται το σενάριο το Πρωινό μας να πάρει την θέση των Αταίριαστων στις 12.00-14.00, και το δίδυμο της ενημέρωσης να πάει στην θέση της Φαίης. Αν όμως ισχύσει αυτό, ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι ανοίγει έναν ακόμα ασκό του Αιόλου, καθώς για να προχωρήσει το σενάριο της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 12.00-14.00, θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση του ισχυρού συμβολαίου τριετούς διάρκειας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.