Ads Top

Με εκπλήξεις η αποστολή Ολυμπιακού για Λαμία!


Δείτε ποιοι έμειναν εκτός αποστολής από τον Μίτσελ - Σε ποιους υπολογίζει αύριο με την Λαμία..

Ποιοι βρίσκονται στην αποστολή και ποιοι έμειναν εκτός ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία (30/10, 16:00), για την 10η αγωνιστική της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ στον Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.




Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαρσέλο, ο οποίος έχασε τα τελευταία ματς των Πειραιωτών λόγω τραυματισμού, αλλά όχι ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στις επιλογές του Μίτσελ βρίσκεται επίσης ο Θανάσης Ανδρούτσος, παρότι ο διεθνής μπακ προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Ρέτσος, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κασάμι και Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία την Κυριακή (30/10, 16.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/10) με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.