Ads Top

Asia Express Αποχώρηση 30/10: Ανατροπή! Άλλοι έχασαν, άλλοι έφυγαν από το παιχνίδι


Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση - Δείτε ποιοι έφυγαν τελικά από το παιχνίδι και γιατί..
Συναρπαστικός αγώνας στο Asia Express, με ένα race γεμάτο εκπλήξεις. Άναυδοι οι παίκτες την ώρα της αποχώρησης.




Το "Asia Express" επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα κλάματα και οι φωνές από όλους σχεδόν τους παίκτες. Οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να καλέσουν τον δράκο Νάγκα, αφού πρώτα εξοικειωθούν με τη Λαοτινή αριθμητική.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το Λάος είχαν ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια ως επιβράβευση για τη νίκη τους στον αγώνα ασυλίας. Το ζευγάρι δεν έλαβε μέρος σε καμία από τις δοκιμασίες, κάνοντας ξέγνοιαστες διακοπές και έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στο παιχνίδι.



Asia Express: Μεγάλη έκπληξη με την αποχώρηση

Ο Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος κατέλαβαν την 4η και τελευταία θέση στο race, με τους ίδιους να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε ότι η Kat-Kat με τη Βιβή Μπασινά θα πρέπει να αποχωρήσουν οριστικά από το Asia Express για λόγους υγείας της πρώτης.



Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Kat-Kat, δυστυχώς δεν της επέτρεψε να συνεχίσει το ταξίδι της. Η ίδια ταλαιπωρείται από ιλίγγους κι έτσι οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει να διαγωνίζεται, για να μην κινδυνεύσει η υγεία της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε μέρος. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας. Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μάθαμε πολλά πράγματα. Μόνο θετικά έχουμε να πούμε από αυτό το ταξίδι», δήλωσαν μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης.

«Μετανιώσαμε τη συμπεριφορά μας μπαίνοντας στο παιχνίδι και η δεύτερη ευκαιρία μας έδωσε πολλά», παραδέχτηκε στις κάμερες η Βιβή, ενώ η Kat-Kat τόνισε στο τέλος «Αποδείξαμε πως άμα θέλουμε μπορούμε να βγούμε και πρώτες».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης με τον Λευτέρη παρέμειναν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι κατέλαβαν την τελευταία θέση στο race.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.