Ads Top

«Γνωρίζω ονόματα για το All Star αλλά...»: Βόμβα Λιανού για το Survivor All Star!


Ο Ατζούν προχωράει δυναμικά για να δημιουργήσει το Survivor All Star, η βόμβα που έριξε ο Γιώργος Λιανός, όλα όσα αποκάλυψε..

Η πίεση συνεχίζεται.




To Survivor All Star έχει δρομολογηθεί, το μεγάλο όμως όνομα που προσπαθεί εδώ και πολλούς μήνες να κλείσει η παραγωγή δε λέει ακόμα να πει το πολυπόθητο «ναι». 

Ο Acun γνωρίζει πολύ καλά πόσο γκελ στον κόσμο θα έκανε η επιστροφή ενός συγκεκριμένου παίκτη, που αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο αλλά απέδειξε και μέσα στο παιχνίδι ότι μπορεί να κερδίσει ακόμα και μία all star έκδοση του ριάλιτι.



Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor 2017 και ίσως τον πιο δημοφιλή παίκτη που πέρασε ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης του Αγίου Δομίνικου. Η επιστροφή του στο παιχνίδι θα τίναζε την τηλεθέαση, ειδικά αν απέναντί του έβρισκε τους νεότερους νικητές όπως τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Ντάνος από την πλευρά του έχει πολλούς λόγους για να αρνείται, ακόμα και οικογενειακούς, όμως ένα πολύ μεγάλο ποσό, διαφορετικό από αυτό που έχουν συμφωνήσει οι υπόλοιποι παίκτες, ίσως τον δελέαζε τόσο ώστε να ξανακάνει το ταξίδι για την Καραϊβική. Παρόλα αυτά προς το παρόν δεν έχει δεχτεί κάποια από τις προτάσεις του Τούρκου παραγωγού.



Δημοσιεύματα μάλιστα φέρουν τον Acun να έχει ζητήσει διακαώς την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με τον Ντάνο ακόμα και για ένα μόλις μήνα. Αρκεί αυτός ο μήνας για να δώσει το εμπορικό boost που χρειάζεται κάθε χρόνο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Θα τα βρουν τελικά οι δύο πλευρές έστω και για πολύ μικρότερο διάστημα από αυτό που θα κρατούσε ο κόσμος μέσ στο παιχνίδι τον Αγγελόπουλο;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.