Ads Top

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις: «Τελειώνουν» άμεσα 3 παίκτες από τον Ολυμπιακό!


Οι πρώτες αποφάσεις Μίτσελ, Ανιγκό, Αβραάμ είναι γεγονός - Δείτε ποιοι τελειώνουν άμεσα, πόσοι θα φύγουν εως τον Ιανουάριο

Αναμένεται συνολικά να αποχωρήσει διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει ο Ζοσέ Ανιγκό με τον Μίτσελ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.




Η ανάγκη επιβεβαιωμένη. Και οι προθέσεις ξεκάθαρες. Ο Ολυμπιακός του Δεκέμβρη θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με μια βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τον Ολυμπιακό που σήμερα βρίσκεται προ των πυλών του Νοέμβρη. Θα είναι πια μια ομάδα που ο αριθμός του ρόστερ της θα είναι… ποδοσφαιρικός.

Δίχως «αστερίσκους», δίχως παίκτες που θα ακροβατούν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα. Δίχως το τεχνικό τιμ να χρειάζεται δύο γήπεδα για να δουλέψει στην καθημερινότητα της: 24+τερματοφύλακες είχε πει ο Μίτσελ κατά την παρουσίαση του. Και αυτός είναι ένας στόχος για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι ήδη εργάζονται.

Επιβεβαιώνεται άλλωστε από το ρεπορτάζ. Ήδη ο Κένι Λαλά έλυσε το συμβόλαιο του με τον πρωταθλητή και αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του. Η πρώτη επίσημη «αποχώρηση» αν και τυπικά δεν έχει ανακοινωθεί. Την ίδια στιγμή σε Γαλλία και Ισπανία παρουσιάζουν «φευγάτο» τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, καθώς ο Αμερικανός ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στην εξίσωση της εποχής Μίτσελ. Αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 11/9 με τα Ερυθρόλευκα (1-1 με τον Βόλο) και από τότε δεν έχει μπει ούτε σε αποστολή. Δεν μοιάζει λοιπόν παράλογο αυτό που αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ. Ότι ζητά από την Μαρσέιγ να διακόψει τον δανεισμό και να επιστρέψει στη Μασσαλία ή έστω να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.



Αν υπάρχει και άλλος στην ίδια τροχιά; Οι πληροφορίες φέρνουν στην επιφάνεια το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη. Μιλά με ομάδα της Πολωνίας ο διεθνής αριστερός μπακ που ως τώρα έχει όλη και όλη μια συμμετοχή με τα Ερυθρόλευκα –και εδώ και καιρό προπονείται με τον Ολυμπιακό Β’-. Και για εκείνον η πόρτα του Ρέντη μοιάζει ανοιχτή σε αυτό το πρώτο κύμα αποχωρήσεων που όπως φαίνεται εκδηλώνεται σιωπηρά. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί σε μια ιστορία που θα «τρέξει» σύντομα καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από τις 14/11 οι ομάδες μπαίνουν στην περίοδο της χειμερινής διακοπής –ως τις 20/11- ελέω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τον Ολυμπιακό αναμένεται συνολικά να αποχωρήσει διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει ο Ζοσέ Ανιγκό με τον Μίτσελ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Είχαν μια σχετική συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα. Και οι σκέψεις τους ταυτίζονται.



Αυτή τη στιγμή με την προσθήκη του Αλέξανδρου Καλογερόπουλου που προπονείται σταθερά με την πρώτη ομάδα ο Ολυμπιακός έχει ενεργούς 34 ποδοσφαιριστές –πέρα από τους 5 τερματοφύλακες- στο ρόστερ του. Στον αριθμό υπολογίζεται και ο Παϊτίμ Κασάμι που ετοιμάζεται για να μπει στην ομάδα από τον Δεκέμβρη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.