Ads Top

Μαύρο Ρόδο Επόμενο Επεισόδιο (30/10): Ενέδρα θανάτου στον Θέμη Καστρινό (vid)


Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» - Πώς φτάνει μια ανάσα από τον θάνατο ο Θέμης Καστρινός

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο», με τη σειρά του Mega να μας επιφυλάσσει στιγμές αγωνίας, με τον Θέμη Καστρινό να βρίσκεται κοντά στο θάνατο, τη στιγμή που σφίγγει ο κλοιός και για το γιο του.





Οι σημερινές (30/10) εξελίξεις


Ο Θέμης, μετά τη σύγκρουση με τον γιο του και αφού μαθαίνει πως εργάζεται στο μοναστήρι, αποφασίζει να πάει ο ίδιος εκεί προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που στο δικό του μυαλό υπάρχει με την παραμονή του Πέτρου στο χωριό.

«Ποιος είναι ο υπεύθυνος εδώ; Ποιος κάνει κουμάντο;», ρωτάει τη μοναχή Αυξεντία όταν εκείνη του ανοίγει και τον ρωτάει να μάθει τι ακριβώς ζητάει εκεί. 

«Είμαι ο Θέμης Καστρινός, ο πατέρας του Πέτρου, δουλεύει εδώ σ’ εσάς και θέλω να πω δυο κουβεντούλες με τον υπεύθυνο εδώ μέσα».

Εκείνη ενημερώνει την ηγουμένη και δέχεται να τον συναντήσει. «Έχω τον γιο μου για άλλα πράγματα μεγάλα και όχι να ασχολείται με τα μοναστήρια! Έχω επιχειρήσεις και τον χρειάζομαι δίπλα μου. Λοιπόν, θα του ζητήσετε να σταματήσει να εργάζεται εδώ για να γυρίσει πίσω στην Πάτρα», της υποδεικνύει. 



Και συνεχίζει: «Θέλω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει γυρίσει! Φροντίστε να κάνετε αυτό που σας λέω αλλιώς ξέρω κι άλλο τρόπο για να σας αναγκάσω».

Την ίδια ώρα στο χωριό, ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του, ενώ ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη: «Θα τα πεις όλα και θα τα παραδεχτείς μπροστά σε όλους! Δεν θα αφήσω αυτό το καθίκι να με διαβάλλει με τα ψέματά του», του λέει. 

Η Αλεξία, ακόμα αναστατωμένη από το τηλεφώνημα του Πέτρου, όπου της είπε πως ο πατέρας του πήγε στη Γερακιανή για να τον φέρει πίσω, αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική το πού βρίσκεται ο Καστρινός.

Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα: «Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.



Η κίνηση του Πέτρου να φιλήσει ξανά την Ελισάβετ γίνεται αντιληπτή από τον Γεράσιμο, ο οποίος και αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη φίλη του. «Της προκαλείς μεγάλο κακό από τη μέρα που ήρθες. Δεν καταλαβαίνω γιατί την ενοχλείς και δεν σέβεσαι αυτό που είναι», του τονίζει και εκείνος του απαντάει: «Δεν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα δεν έχει ζήσει τίποτα στη ζωή της, είναι νέα και όλοι είστε εγκληματίες με αυτό που της έχετε κάνει και την έχετε στο μοναστήρι. Πρέπει να φύγει γρήγορα από εκεί». 

Τα δύο αγόρια έρχονται σε μεγάλη ρήξη.



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.