Ads Top

«Τι να κάτσω να πω…»: Η Κατερίνα Καινούργιου «τελειώνει» σε 3 λεπτά την Σοφία Μουτίδου (vid)


 
H αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς καν να αναφέρει το όνομα της Σοφίας Μουτίδου.. 

Τέλος στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τη Σοφία Μουτίδου, δίνει η Κατερίνα Καινούργιου. 




Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend το πρωί του Σαββάτου (29-10) ερωτηθείσα για το περιστατικό, απάντησε:

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε θετικό είτε αρνητικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι!», είπε και συνέχισε:



«Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις… Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δε μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάνε συνέχεια… Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου», είπε.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει».

Δες το σχετικό απόσπασμα:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.