Ads Top

Δεν είναι μόνο ο Ντάνος: Οι 3 διάσημοι που θέλει ο Ατζούν στο All Star Survivor


Ποιοι αποτελούν την «καψούρα» του Ατζούν - Ποιους θέλει να δει διακαώς στο Survivor All Star

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με παίκτες αλλά και με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά.




Η πρεμιέρα του ριάλιτι θα έρθει λίγο νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως και ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να κλείσει τα πιο δυνατά ονόματα για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Ενώ λοιπόν μεγάλο ρόλο θα παίξει σίγουρα η προσωπικότητα του κάθε παίκτη, προκειμένου να δώσει μία πιο σπαρταριστή μορφή στο ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να φροντίσει να στελεχώσει το Survivor All Star με τους πιο δυνατούς παίκτες στο αθλητικό κομμάτι.




Οι 3 που θέλει διακαώς στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί



Το πόσο θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο παιχνίδι του είναι πασιφανές. Ο Τούρκος παραγωγός δίνει τα πάντα για να καταφέρει να κλείσει τον μεγάλο σταρ του ριάλιτι, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ντάνος θα καταφέρει να πει το πολυπόθητο ναι μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τρέχουν (δείτε εδώ σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει).

Μαζί λοιπόν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξετάζει δύο ακόμα πάρα πολύ δυνατούς παίκτες που στις κούρσες τους, θύμιζαν αρκετά τον Ντάνο. Από τη μία είναι ο Γιώργος Πιλίδης. Ο αγαπημένος «Γιωρίκας» αποχώρησε νωρίς από τον διαγωνισμό και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμάσει τις ικανότητές του.



To τρίτο πρόσωπο που θέλει οπωσδήποτε ο Τούρκος παραγωγός είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε επίσης αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με το πόδι του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.