Ads Top

Αποκάλυψη Μίτσελ: Με 2 απουσίες ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο!


Ποιοι τραυματίστηκαν και μένουν εκτός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Αποκάλυψη Μίτσελ
Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησε και για τους τραυματισμούς παικτών του και για τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια.




Ο Μίτσελ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Λαμία 0-2 για:

Το παιχνίδι με τη Λαμία και τη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό και εάν είναι μισό Πρωτάθλημα: Ναι η διαφορά είναι μεγάλη όμως θα παίξουμε 4 φορές με Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Θέλουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και δεν θεωρούμε πως παρότι η διαφορά βαθμολογικά είναι μεγάλη ότι η αγωνιστική διαφορά είναι τέτοια.

Τους τραυματισμούς των Μπα, Βαλμπουενά: Περιμένουμε την επιβεβαίωση των εξετάσεων αλλά φαίνεται πως οι Μπα και Βαλμπουενά θα μείνουν λίγο καιρό εκτός. Του Μπιέλ δεν είναι κάτι ανησυχητικό.



Το ότι τον αποκαλούν διαχειριστή και την κριτική που του γίνεται: Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Δεν θα πάω διακοπές από τώρα. Επιμένω. Δεν υποτιμώ και δεν απαξιώνω τον Παναθηναϊκό και ότι έχει κάνει. Έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες στο επίπεδό του. Ομάδες όπως η Φράιμπουργκ.

Έχουμε βελτιωθεί και έχουμε άλλη διάθεση. Κριτική ή εγκώμιό είναι αυτό; Γιατί έχω απάντηση και στα δύο (εάν είναι προπονητής ή διαχειριστής). Ξέρω τι σημαίνει η λέξη προπονητής. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν με το διαχειριστής. Κάθε κριτική είναι αποδεκτή. Ένας προπονητής πρέπει να είναι και διαχειριστής. Σαν παίκτη και προπονητή με έχουν κατακρίνει αλλά διαχειριστή δεν με έχουν ξαναπεί. Θα έχουν τους λόγους τους. Σίγουρα δεν είμαι και την έννοια της διοίκησης γιατί το γραφείο μου είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Την εικόνα του Μαρσέλο: Όταν ήρθαμε στην ομάδα βρήκαμε παίκτες που ήταν καιρό εκτός δράσης όπως οι Σαμασέκου, Μαρσέλο και Φορτούνης. Αυτή τη στιγμή έχουν δείξει βελτίωση και πρόοδο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.