Ads Top

«Μετακομίζει» στον...ΑΝΤ1 ο «Σασμός»


Πώς μετακομίζει στον....ΑΝΤ1 το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία δύο χρόνια στον ALPHA..




Μπορεί εδώ και δύο σεζόν το κοινό να έχει ξετρελαθεί με τη σειρά του ALPHA, «Σασμός», ωστόσο η αλήθεια είναι πως η επιτυχία ξεκίνησε πολύ πριν και συγκεκριμένα, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το βιβλίο έγινε πολύ γρήγορα best seller και έτσι, ο ALPHA είχε το καλύτερο υλικό για να μεταφέρει στη μικρή οθόνη πέρυσι.





Το βιβλίο «Σασμός» πάει ΑΝΤ1



Συγκεκριμένα, το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη περιλαμβάνεται, μεταξύ πολλών άλλων, στην πλατφόρμα JukeBooks της εταιρείας Antenna Digital Ventures.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 9,9 ευρώ (ετήσιο πακέτο στα 60 ευρώ), ενώ στην πλατφόρμα διατίθενται πολλά βιβλία της ελληνικής λογοτεχνίας με φωνές γνωστών καλλιτεχνών, έπειτα από συμφωνία με πολλούς εκδοτικούς οίκους.


Οι δηλώσεις του Σπύρου Πετρουλάκη για την επιτυχία της σειράς «Σασμός»





Το μεσημέρι της Τρίτης 19/4 ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας του Σασμού δεν δίστασε να αναφερθεί για την σειρά του ALPHA καθώς έχει σημειώσει ιδιαίτερα ποσοστά τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων ο συγγραφέας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν πίστεψα ότι ο "Σασμός" θα γίνει σίριαλ. Όταν άρχισαν να καταφτάνοουν οι ηθοποιοί, τώρα τι να σας πως πως ένιωσα. ήταν σπουδαίοι ηθοποιοί τους ήξερα από το θέατρο και από τον κινηματογράφο ας πούμε και ήταν άνθρωποι που τους θαύμαζα. Ένιωσα φανταστικά.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.