Ads Top

«Ο Μίτσελ έδειξε 11αδα για Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός!»


Οι τελευταίες πληροφορίες για την 11αδα του Ολυμπιακού με Φράιμπουργκ - Δείτε πως θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες..
Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Είναι μία μεγάλη δοκιμασία, αφού η Φράιμπουργκ είναι η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλη τη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που εδώ και πάνω από δεκαπέντε χρόνια είναι μέσα στις 25 με 40 καλύτερες ομάδες της UEFA, και το μίνιμουμ που μπορούμε να περιμένουμε απόψε είναι να πάει πανέτοιμος για πόλεμο και να δώσει όλες τις μάχες - μικρές ή μεγάλες - για να κερδίσει ό,τι μπορεί να κερδίσει από αυτό το δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



«Δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να μην το παλέψει όσο πάει ο Ολυμπιακός και να δώσει το 100%. Μόνο μία επιλογή έχει ο Ολυμπιακός: Να σκιστεί! Θα βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ο Μίτσελ, με βάση βέβαια τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον Ολυμπιακό, μία ομάδα που είναι κάθε χρόνο στην Ευρώπη, μετέχει στους ομίλους και προκρίνεται στα νοκ άουτ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πιο πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες βάσει των ενδείξεων που υπάρχουν από τις δοκιμές του προπονητή στις δύο τελευταίες προπονήσεις.



Με τον Πασχαλάκη (χωρίς να αποκλείεται ο Τζολάκης), τον Άβιλα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ρέαμπτσουκ στα αριστερά, Μπα και Ρέτσο στο κέντρο της. Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπιέλ στη μεσαία γραμμή και Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Μασούρα στην επίθεση. Ο Ντόι διεκδικεί μία θέση στην «καρδιά» της άμυνας, ενώ έχει δοκιμάσει τον Βρουσάι και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής. Το αρνητικό είναι ότι λείπουν τρεις βασικοί αμυντικοί (Σωκράτης, Σισέ και Βρσάλικο).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.