Ads Top

«Κατέληξα 10 μέρες νοσοκομείο με 40,8 πυρετό!» - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας Γιώργου Καπουτζίδη μετά την Eurovision


Το αποκάλυψε για πρώτη φορά - Τι του συνέβη, γιατί νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες - Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την απόφαση του Καπουτζίδη να μην  παρουσιάσει ξανά Eurovision..

Όλα όσα αποκάλυψε στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν




Σε μία απίστευτα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης, προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί της Παρασκευής 28/10, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την απόφασή του να μη μεταδώσει ξανά την Eurovision, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια υγείας που είχε την τελευταία φορά.


Η απόφαση του Καπουτζίδη για την Eurovision





«Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με την Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω.



Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος», αποκάλυψε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.