Ads Top

Υπόθεση Σεπόλια - Αλέξης Κούγιας: Ο Κούγιας αποκαλύπτει με 10 λέξεις το μεγαλύτερο ψέμα στην υπόθεση της 12χρονης - «Μην περιμένετε να...»


Ανατρέπονται όλα στην υπόθεση της 12χρονης; Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Αλέξης Κούγιας..

Η αποκάλυψή του που αλλάζει τελείως την υπόθεση και καταρρίπτει κάθε επιχείρημα των κατηγορούμενων. Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι 212 που εντόπισαν οι Αρχές και πώς θα την... γλιτώσουν!




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση 212 προφίλ που συνομίλησαν με την ανήλικη μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, ενώ αναμένεται νέο κύμα συλλήψεων μέσα στις επόμενες ώρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως πληροφορήθηκε από άτομο του άμεσου περιβάλλοντος της 12χρονης πως το παιδί δεν ξεπερνά το ένα μέτρο σε ύψος. Σύμφωνα με τα παραπάνω, καταρρίπτονται όποιοι ισχυρισμοί αναφέρουν πως η ανήλικη έδειχνε μεγαλύτερης ηλικίας.



«Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει μία λεπτή γραμμή, είναι η αρχή εκτελέσεως του εγκλήματος. Για παράδειγμα, σκοτώνω κάποιον. Το έγκλημα αρχίζει τη στιγμή που πυροβόλησα. Ότι γίνεται πριν έχει άλλη διάκριση. Στα εγκλήματα γενετήσιας εξιοπρέπειας η αρχή εκτελέσεως είναι αυτό το οποίο γίνεται μέχρι την ώρα που θα αρχίσει η ερωτική πράξη», δήλωσε.

Αν και οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 212 προφίλ που είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως τα ονόματά τους δεν θα δημοσιευτούν.



«Μην περιμένετε να δημοσιοποιηθούν ποτέ τα ονόματά αυτών που επικοινώνησαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνευρεθούν με το παιδί. Αυτές οι πράξεις λέγονται προπαρασκευαστικές κι εάν δεν αποδειχτεί ότι συνευρέθηκαν με το παιδί, τότε αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορηθούν για τίποτα και απαγορεύεται να δημοσιευτούν τα ονόματα», υπογράμμισε ο δικηγόρος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.