Ads Top

Έγινε viral αμέσως: Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Αθήνα με «σοφερίνα» Ζυγούλη και ένα νέο «μέλος» στην οικογένεια


Τι συνέβη - Ποιο είναι το νέο «μέλος» στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά, το βίντεο ήδη έχει γίνει viral

Ο αγαπημένος Σάκης Ρουβάς λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του The Voice και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 25/9 βρέθηκε στις Σέρρες για μια συναυλία, ωστόσο πριν φτάσει εκεί, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, την Κέρκυρα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και όποτε έχει χρόνο τον εκμεταλλεύεται και πηγαίνει.




Όπως είναι φυσικό, ο γνωστός τραγουδιστής έχει ατελείωτες και πανέμορφες αναμνήσεις στο νησί και μία από αυτές του ξύπνησε στην τελευταία του επίσκεψη, όταν στον δρόμο είδε ένα δέντρο, το οποίο λάτρευε από μικρός, την λεγόμενη «Τζιντζολιά», τη γνωστή σε όλους Τζιτζιφιά.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν την βρήκε στον δρόμο και την πήρε μαζί του, για να τη φυτέψει στον κήπο του σπιτιού του. 



Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν ήταν μικρός, στο σπίτι της οικογένειας δεν υπήρχε το συγκεκριμένο δέντρο, ωστόσο είχαν οι γείτονες και μάλιστα τις... «ρήμαζε»!

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά με τις αναμνήσεις του από την Κέρκυρα

«Ξεκινήσαμε από την Αθήνα δύο αλλά στην επιστροφή γίναμε τρεις! Ο συνεπιβάτης στο πίσω κάθισμα μετακομίζει μαζί μας…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.