Ads Top

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Ο Μεϊτέ μπορεί να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό» (vids)


Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού - Τι αναφέρει δημοσίευμα για τον Σουαλιχό Μεϊτέ της Μπενφίκα

Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Σουαλιχό Μεϊτέ και είναι πιθανό να δοθεί δανεικός στους ερυθρόλευκους.




Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Πεπ Μπιέλ και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή, όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική «Record», οι πρωταθλητές Ελλάδος εμπλέκονται και στην απόκτηση του 28χρονου μέσου της Μπενφίκα, Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους «αετούς» πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Το δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής ιστοσελίδας, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη, ενώ τονίζεται ότι ο Μεϊτέ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ως δανεικός.

Ο 28χρονος κεντρικός μέσος μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2026, όμως φαίνεται να μην είναι στα βασικά πλάνα του Ρότζερ Σμιντ. Ο Μεϊτέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από την Τορίνο για 6 εκατ. ευρώ. Συνολικά με την ομάδα της Λισαβόνας τον περασμένο χρόνο είχε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κάνει ήδη μεταγραφές που ξεπερνούν τα 33 εκατ. ευρώ.



Ο Μεϊτέ έχει παίξει μεταξύ άλλων και στις Ζούλτε Βάρεγκεμ, Λιλ, Οσερ, Μίλαν, Μπορντό και Μονακό, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Στη Μίλαν μάλιστα την προπέρσινη σεζόν είχε 21 συμμετοχές, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος είναι ένας δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής που έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Κατά κύριο λόγο είναι αμυντικός χαφ, όμως μπορεί εκτός από το να κόψει και να δημιουργήσει, αλλά και να σκοράρει.

Το μεγάλο «ξεπέταγμα» στην καριέρα του το έκανε στην Μπορντό ως δανεικός από τη Μονακό, και ήταν ο λόγος που τον αγόραρε η Τορίνο το 2018 έναντι 11.5 εκατ. ευρώ. Εκείνη τη σεζόν στην Μπορντό είχε 19 ματς, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της «Record»:










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.