Ads Top

Δίκη Φιλιππίδη | Η πρώτη δήλωση Φιλιππίδη στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του (vid)


Για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης «ψέλλισε» κάτι στους δημοσιογράφους - Δείτε τι είπε
Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να ολοκληρώνει σήμερα την κατάθεσή της. 




Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8/9, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού στο Ψυχικό προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δήλωση σχετικά με τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου αναχώρησαν μαζί από το σπίτι τους περπατώντας δίπλα δίπλα, άκουγαν τις δεκάδες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ωστόσο απέφυγαν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο. Βέβαια, ο γνωστός ηθοποιός είπε για πρώτη φορά μια «καλημέρα» και κατευθύνθηκε γρήγορα προς το αυτοκίνητό του.



Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, που η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη απασχολεί τα μέσα, η Ελπίδα Νίνου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος της κατάθεσή της – που πραγματοποιήθηκε χθες 7/9 – η Ελπίδα Νίνου εξομολογήθηκε πως έχασε παιδιά ενώ ξέσπασε σε κλάματα, όταν ρωτήθηκε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.