Ads Top

«Σε μια γυναίκα παντρεμένη και μητέρα....»: Κατακεραυνώνει Γιώργο Λιάγκα η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση Δούκισσας από το Πρωινό (vid)


Δείτε τι είχε πει on air ο Γιώργος Λιάγκας την Πέμπτη αστειευόμενος προς την Δούκισσα Νομικού - Γιατί ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου
Στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάστηκε εκτενώς η αποχώρηση της Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό αλλά και το παρασκήνιο.




Η Κατερίνα Καινούργιου αφού παρουσίασε όλο το χρονικό, φανερά ενοχλημένη σχολίασε την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στη Δούκισσα, η οποία φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για την αποχώρησή της από την εκπομπή.

«Σε μία γυναίκα κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα – αν και δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί- και σε μια παντρεμένη, δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα. Αυτό έγινε την Πέμπτη, ή την Παρασκευή η Δούκισσα δεν βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να δικαιολογεί την απουσία της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 με επίσημη ανακοίνωσή του αποκάλυψε την οριστική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.



Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό».

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.

Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».



Όπως είναι πλέον δεδομένο και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, οι διαφωνίες ήταν αυτές που ώθησαν την Δούκισσα Νομικού στην απόφαση να μείνει εκτός εκπομπής, μετά από 14 μέρες συνεχούς παρουσίας της στο πλατό του Πρωινού, από την πρεμιέρα μέχρι και την περασμένη Πέμπτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.