Ads Top

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος αποχώρησης της Δούκισσας από το «Πρωινό» (vid)


Δεν τσακώθηκαν τελικά με τον Γιώργο Λιάγκα - Όλο το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης της Δούκισσας από το «Πρωινό»




Το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου


Το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού



Το δημοσίευμα για την αποχώρηση από το nassosblog.gr

Σας τα γράφω κάθε μέρα: Τα Σπάτα θυμίζουν Βυζάντιο. Σε παρακμή. Όχι τώρα. Εδώ και χρόνια… Κλίκες και παραμάγαζα έχουν διαλύσει την πρωινή ζώνη του σταθμού με αποτέλεσμα την κατάσταση που είναι σήμερα. Η Δούκισσα είναι με το ένα πόδι έξω.

Όχι μόνο από το «Πρωινό» αλλά και από τον ΑΝΤ1 άσχετα με το γεγονός ότι διατηρεί άριστη σχέση με την ιδιοκτησία.



Πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ αναφέρουν πως τόσο οι δημόσιες σχέσεις της όσο και άνθρωποι του φιλικού και οικογενειακού της περιβάλλοντος την συμβουλεύουν να μην κάνει πίσω και να μην επιστρέψει στην εκπομπή παρά τις πιέσεις που της ασκούνται.

Τώρα όσον αφορά στο ποιος φταίει:

Ο Λιάγκας είναι Λιάγκας. Και η συμπεριφορά του πολλές φορές είναι δηκτική απέναντι στους συνεργάτες του. Από την αρχή η εκπομπή είχε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Ένα της Δούκισσας και ένα δεύτερο του Λιάγκα με στελέχη της εκπομπής. Που μπροστά στην παρουσιάστρια την αποθέωναν και από πίσω την έθαβαν με ατάκες του τύπου «Δεν κάνει» και «Δεν είναι παρουσιάστρια». Το περιβάλλον είναι απόλυτα τοξικό και φαίνεται πως η Νομικού έχει πειστεί για τη μεγάλη έξοδο αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν θα τελειώσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας του σταθμού.

Μεγάλο μέρος ευθύνης χρεώνονται και τα ανώτερα στελέχη που δεν αποσόβησαν την κρίση. Χθες όλη μέρα ήταν εξαφανισμένα από προσώπου γης. Ο Λιάγκας βέβαια είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση και θέλει να πάρει τελείως πάνω του την εκπομπή. Κίνηση που συνεπάγεται μεγάλο ρίσκο… Το θέμα είναι σε εξέλιξη και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν νεότερα…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.