Ads Top

«Χείμαρρος» ο Αναστόπουλος για Μίτσελ και Ολυμπιακό: «Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος...» (vid)


Ατάκες φωτιά από Νίκο Αναστόπουλο για Ολυμπιακό - Δείτε πως σχολιάσε την επιστροφή Μίτσελ, τι είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε ο Έλληνας έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού από τους Ερυθρόλευκος, αλλά μίλησε και για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής.




Εποχή Μίτσελ στους Ερυθρόλευκους με τον Έλληνα τεχνικό να φιλοξενείτε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κόσμος των Σπορ» και να αναφέρεται στην συγκεκριμένη κίνηση του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα μίλησε ια τα όσα βλέπει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας.

«Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Μαρινάκης έκανε την σωστή επιλογή, όταν αλλάζεις πράγματα και πρόσωπα απαιτείται χρόνος. Οπότε είναι λογικό όταν μια ομάδα αλλάζει πολλούς ποδοσφαιρστές να χάνει την συνοχή της.



Πιστέυω και με την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μίτσελ να καταφέρει να δουλέψει πάνω στα αδύνατα κομμάτια. Έχει σίγουρα το πλεονέκτημα ότι ξέρει τον οργανισμό, όποτε είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί  και να μπορέσει να δουλέψει κατευθείαν αυτά τα πράγματα που έχεις στο μυαλό του», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.
ΠΗΠΗΓΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.