Ads Top

Γάμος Αθηνάς Ευμορφιάδη: Η Βρισηίδα έπιασε την ανθοδέσμη - Η αντίδραση Μαρτίκα (vid)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Δείτε πως αντέδρασε ο Σπύρος Μαρτίκας - Θα...φάμε κουφέτα σύντομα από το ζευγάρι;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας παρευρέθηκαν σήμερα ως καλεσμένοι στον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη με τον αγαπημένο της και στη δεξίωση το διασκέδασαν και με το παραπάνω!




Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από τον περασμένο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και λίγους μήνες μετά έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και συγκατοικούν στο σπιτι του Σπύρου Μαρτίκα στον Πειραιά.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκονταν στην Κάλυμνο και σήμερα το πρωί επέστρεψαν στην Αθήνα, για να παρευρεθούν στο γάμο της φίλης τους από το ριάλιτι, Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Μάλιστα, από πολύ νωρίς βρέθηκαν κοντά στη νύφη ενώ στη συνέχεια το μυστήριο ήταν μαγικό και φυσικά, όπως είναι λογικό, ακολούθησε μια υπέροχη δεξίωση, όπου ουσιαστικά έγινε το απόλυτο πάρτι.




Όταν έφτασε η ώρα για την ανθοδέσμη, η Βρισηίδα Ανδριώτου την έπιασε με τον σύντροφό της να απαθανατίζει την στιγμή που εκείνη πανηγύριζε. Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στο βίντεό του: "Την έπιασε, την πάτησα"!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.