Ads Top

Έξαλλος Σαββίδης με παίκτη του ΠΑΟΚ κάνει καταγγελία στην UEFA!


Τι έχει συμβεί, γιατί σταμάτησε να τον πληρώνει ο ΠΑΟΚ - Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

Ανατροπή στον Δικέφαλο, "τρέχουν" για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα! Οι σκέψεις να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής έστω και από την αγορά των ελεύθερων, παρότι ο Λουτσέσκου έχει τους ενδοιασμούς του και τα όρια που ξεπέρασε ο Λέο Ζαμπά. Οι ασπρόμαυροι πηγαίνουν στην UEFA.



ΠΑΟΚ: Ανοιχτό παραμένει το θέμα να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης από τον Δικέφαλο μέσα στο επόμενο διάστημα, από τη λίστα των ελεύθερων που μπορούν να έρθουν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Γιατί η μουρμούρα είναι μεγάλη εκτός αλλά και εντός ομάδας για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτηθεί ένα 10άρι, ένας παίκτης τύπου Παόλο Φερνάντες που έφτασε μέχρι έξω από την Τούμπα και, τελικά, υπέγραψε στην ΑΕΚ.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο ένας παίκτης που θα είναι εκτός δράσης ομάδας (για να είναι ελεύθερος) τόσο καιρό, θα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρόλα αυτά έτσι όπως τα έχουν καταφέρει στην ομάδα, θα πρέπει τώρα να τα διαχειριστούν...



Πλήρης ανατροπή με τον Λέο Ζαμπά

Σε πλήρη ανατροπή έχει έρθει η κατάσταση με Λέο Ζαμπά στον Δικέφαλο, καθώς μπορεί ο ίδιος να είχε προσπαθήσει να ρίξει γέφυρες με τη διοίκηση για να επιστρέψει στην ομάδα, με μια ακόμα ευκαιρία τα τελευταία χρόνια, αλλά από την ΠΑΕ έχουν άλλη άποψη!

Γιατί τώρα που έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, ο Βραζιλιάνος άσος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, χωρίς να έχει άδεια. Προφανώς στον Δικέφαλο δεν είναι αφελείς, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να το κάνει και θα υποβάλλει υπόμνημα μέσω δικηγόρου (γιατί πρόσφατα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από δικηγορικό γραφείο στη Βραζιλία!). Το ζήτημα είναι τι θα κάνει μετά ο σύλλογος.



Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει καταγγελία σύμβασης, για να γίνει διακοπή στο συμβόλαιο του Ζαμπά με δική του υπαιτιότητα. Ήδη, άλλωστε, δεν έχουν πληρωθεί οι δόσεις Ιουλίου και Αυγούστου στο συμβόλαιό του, καθώς ο παίκτης απουσίαζε, αλλά έχουν ενημερώσει σχετικά την ΟΥΕΦΑ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.