Ads Top

«Δεν είμαι terminator, δεν τρώω ανθρώπους...»: Ξεσπάει η Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης


Ξέσπασμα στις κάμερες από την Ναταλία Γερμανού για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη και όχι μόνο..

Η αναφορά για την φετινή τηλεοπτική χρονιά και τα νούμερα τηλεθέασης




Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η δική της εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη για τις ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω αναταγωνισμού.

Μάλιστα, από την άλλη αναφέρθηκε και για την Μαρία Μπακοδήμου μιας και έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (17/9) με την εκπομπή, «Γεια σου», ωστόσο τα νούνερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.



Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Δεν είμαι terminator. Δεν τρώω ανθρώπους εγώ. Δεν είμαστε στο Walking Dead. Έχω υπάρξει και δεύτερη κάποια Σαββατοκύριακα. Ανεβοκατεβαίνουν τα νούμερα. Απλά έχει τύχει, θα πω, να έχει πάει καλά η εκπομπή μέχρι τώρα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα”.

Για τη πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ σημείωσε: "Έριξα κλεφτές ματιές στο break μου γιατί μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου και μου είπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει την αδυναμία σου, τον Αλιάγα και μπήκα και είδα 3-4 λεπτά τον Αλιάγα.



Της είπα καλή επιτυχία και δημόσια και ιδιωτικά. Είναι φίλη μου η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Τη θεωρώ μια πάρα πολύ αξιόλογη γυναίκα, μια πολύ καλή παρουσιάστρια, ένα κορίτσι μορφωμένο, μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρία. Το είπα από την καρδιά μου και το εννοώ. Ας πάει και πιο πάνω, χαλάλι της».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.