Ads Top

Survivor - Τριαντάφυλλος: Οι απαιτήσεις Ντάφυ για να πει το «ναι» στο Survivor All Star


Τα...έχασε ο Ατζούν όταν άκουσε το ποσό που θέλει ο Τριαντάφυλλος

Η νέα τηλεοπτική σεζόν στην ουσία ξεκινάει από σήμερα, με τις πρωινές εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τα ριάλιτι show της σεζόν!




Μπορεί το Survivor να αργεί ακόμα, όμως μόνο που μιλάμε για All Star έκδοση, το περιμένουν όλοι πως και πως. 

O Ντάφυ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πρέπει ο Τούρκος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος για να μπει στην διαδικασία να αφήσει πάλι την οικογένειά του πίσω στην Ελλάδα για μήνες και να κλειστεί στο Survivor ζητάει ένα ποσό που είναι πάνω από τα διπλάσια που έπαιρνε πριν 2 χρόνια!



Να θυμίσουμε πως ο Ντάφυ στο Survivor 4 έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και πλέον ζητάει πάνω από.... Κρατιέστε; Πάνω από 13.000 ευρώ εβδομαδιαίως! Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει ενημερωθεί για ποσά που έχουν προσφερθεί σε άλλα παιδιά και θεωρεί πως πρέπει να πάρει ένα τέτοιο... χαρτζιλίκι ώστε να πάρει την δύσκολη απόφαση της επιστροφής στον Άγιο Δομίνικο!

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη αντίδραση του Τούρκου, μπροστά στις απαιτήσεις του Τριαντάφυλλου, δεν ήταν αισιόδοξη για deal. 



Ωστόσο θα υπάρξουν και νέες επαφές με τον Ντάφυ να μην δείχνει διατεθειμένος ώστε να πέσει στις απαιτήσεις του. Άλλωστε μόνο από τα live του βγάζει αρκετά χρήματα ώστε να πάρει την απόφαση να τα αφήσει όλα στην άκρη ξανά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.