Ads Top

Survivor Spoiler 30/9: Βόμβα! Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στο Survivor All Star


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιο ζευγάρι συμφώνησε και θα πάει μαζί αλλά...σε διαφορετικές ομάδες στο νέο Survivor - Οι πρώτες πληροφορίες

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει ομάδες που θα κερδίσουν την τηλεθέαση και ήδη έχει ξεχωρίσει ποιους παίκτες θέλει να έχει στο νησί.




Το All Star έχει ήδη αρχίσει να... «τρέχει» σε επίπεδο κλεισίματος των συμφωνιών και υπογραφής των πρώτων συμβολαίων. 

Οι κρούσεις από την πλευρά της παραγωγής προς τους υποψηφίους έχουν γίνει και ήδη προκύπτουν και οι πρώτες επίσημες θετικές, αλλά και αρνητικές απαντήσεις.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε το πρώτο ζευγάρι παικτών, που ωστόσο είναι ζευγάρι και στη ζωή, οι οποίοι είπαν το «ναι» στον Ατζούν και θα ταξιδέψουν ως «αντίπαλοι» κατά πάσα πιθανότητα, τον Δεκέμβριο για τον Αγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, νικητή στο Survivor 2020 και φυσικά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.



Ο Σάκης Κατσούλης είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό όχι μόνο πως θα δεχόταν την πρόσκληση του Ατζούν, αλλά ότι επιθυμούσε και επιθυμεί διακαώς να μπει στο All Star και ο Ντάνος, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον «καθαρίσει» αγωνιστικά και να κατακτήσει το All Star.

Ως εκ τούτου, στην επίσημη πρόταση της παραγωγής δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά, προκειμένου να πει το «ναι».

Μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία δέχτηκε επίσης με χαρά την πρόταση του Ατζούν.



Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Τούρκος παραγωγός προτίθεται να βάλει τους δύο παίκτες σε διαφορετικές ομάδες, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι τόσο ο Σάκης, όσο και η Μαριαλένα, θα μείνουν αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι και θα φτάσουν έως το πάρτι της Ενωσης έστω και ως αντίπαλοι.

Πηγή: dokari.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.