Ads Top

«Έχω φάει τα μισά λεφτά...»: Η αποκάλυψη Ασημίνας Χατζηανδρέου για τα λεφτά από το Survivor 5


Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ασημίνα - Πού έχει ξοδέψει σχεδόν όλα της τα λεφτά από το παιχνίδι..

«Για μένα όλο αυτό ήταν ένα μάθημα»




Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η αθλήτρια, μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, τα χρήματα που πήρε, ενώ απάντησε και σε αρκετές ερωτήσεις που αφορούσαν το παιχνίδι.

Η αποκάλυψη της Χατζηανδρέου για τα χρήματα του Survivor 5



«Όπως πέρασε ο καιρός, έφυγαν και τα λεφτά μου. Τα μισά μου έφυγαν. Σαν εμπειρία την έχω ολοκληρώσει με επιτυχία. Ήμουν από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Έχω ζήσει όλο το παιχνίδι. Για μένα όλο αυτό ήταν ένα μάθημα. Έμαθα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, τις γυναίκες τις υποβιβάζουν αλλά μια γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και ένας άνδρας. Είμαι ικανή και να φτιάξω μια καλύβα και να πεινάσω», αποκάλυψε.

Η έκπληξη του Δάντη στην αγαπημένη του


Την ώρα της συνέντευξης ο Χρήστος Δάντης βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αέρα της εκπομπής και έκανε έκπληξη στο κορίτσι του. Δεν δίστασε μάλιστα να πετάξει τα "καρφιά" του.



«Υπήρχε η συνωμοσιολογία ότι υπάρχει εκεί ο γνωστός που τα κανονίζει όλα με την Acun Media να κερδίσει το κορίτσι του. Γλίτωσε που δεν νίκησε το Survivor γιατί κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star. Επειδή την ξέρω ότι είναι άκρως ανταγωνιστική και αγαπάει την άμυλα, ξέρω ότι της αρέσουν αυτά. Δεν θα την εμποδίσω πουθενά», είπε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.