Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler 28/9: Αυτός απαγάγει το μωρό Βασιλικής - Φίλιππου για λύτρα


Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε, ποιος απαγάγει το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου...
Χαμός με το μωρό της Βασιλικής στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γη της ελιάς!




Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικά θα είναι τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega, η γη της ελιάς, σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με την Αθηνά να οδηγείται στην απομόνωση για το αυτοσχέδιο μαχαίρι.



Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί η Βασιλική και ο Φίλιππος, καθώς τους περιμένει μια άκρως δυσάρεστη είδηση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Κατερίνα απαγάγει το μωρό της Βασιλικής για λύτρα – Η Χάιδω αρχίζει έρανο


Δύσκολες στιγμές θα βιώσει η Βασιλική και ο Φίλιππος καθώς το μωρό τους θα πέσει θύμα απαγωγής από την Κατερίνα που στόχο έχει τα λύτρα.

Η Κατερίνα, μη σεβόμενη το γεγονός ότι η Χάιδω της στάθηκε στο πρόβλημα που δήθεν αντιμετώπιζε, θα εισβάλει κρυφά στο σπίτι των Στεφανέων και θα βάλει μπρος το σκοτεινό σχέδιο της.

Θα αρπάξει το παιδί της Βασιλικής και θα εξαφανιστεί, με την Αρεόπολη να βρίσκεται σε σοκ και την Χάιδω να αρχίζει έρανο προκειμένου το μωρό να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.



Η Κατερίνα όμως θα αποδειχθεί μια πολύ σκληρή γυναίκα που δεν θα λυγίσει εύκολα, κάνοντας τη ζωή της οικογένειας, κόλαση.

Την ίδια στιγμή, μια ακόμη αναπάντεχη εξέλιξη θα είναι το γεγονός ότι η Ιουλία και ο Αστυνόμος Κουράκος θα πάρουν μια ανατρεπτική απόφαση για το μέλλον του γάμου τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.