Ads Top

Σασμός Spoiler 25/9: H Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή


Έρχεται αυτό που όλοι οι τηλεθεατές περιμέναμε.. Πώς αντιδράει η Αργυρώ, ποιος της το λέει
Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή.




Οι τηλεθεατές θα καταφέρουν να λύσουν ορισμένες από τις απορίες που τους δημιουργήθηκαν την περσινή σεζόν. Θα κλείσουν ορισμένες υποθέσεις, αλλά θα ανοίξουν κάποιες άλλες. Θα υπάρξουν χωρισμοί, θα υπάρξουν όμως και συμφιλιώσεις.

Θα έχουμε όμως και αποκαλύψεις. Συγκινητικές και καθοριστικές. Όλοι μας περιμένουμε να δούμε αν η Αργυρώ θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο κρυφός δότης που της έσωσε τη ζωή. Αλλά η αποκάλυψη θα γίνει σε ένα άλλο πρόσωπο πριν από εκείνη. Προς το παρόν οι φανς του Twitter έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχόλιά τους.



Όλοι μας ωστόσο περιμένουμε, για το τι θα συμβεί με το ζευγάρι της σειράς, τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, δηλαδή τον Αστέρη και την Αργυρώ. Εκτός από την σταδιακή επανένωσή τους και την πολυπόθητη συγχώρεση, υπάρχουν δύο ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ τους.

Το πρώτο και κυριότερο το πότε θα μάθει ο Αστέρης πως είναι μπαμπάς του γιου της αγαπημένης του και το δεύτερο, το πότε θα μάθει η ίδια πως εκείνος της έσωσε τη ζωή. Με αυτή την σειρά θα τα δούμε στον Σασμό.

Ο Αστέρης θα έρθει σε πολύ μεγάλη κόντρα με την Αργυρώ διεκδικώντας να είναι στη ζωή του γιου του. Η μητέρα του θα είναι εκείνη που συνεχώς θα τον πιέζει για να πάρει πρωτοβουλίες, όχι πάντα με ειρηνικό τρόπο.



Όμως πριν δούμε τι θα συμβεί με το θέμα του γιου του, η Καλλιόπη θα ανακαλύψει ότι ο γιος της έκανε την υπέρτατη κίνηση αγάπης και αυτοθυσίας, ως δότης νεφρού.

Σου εξηγώ πως θα γίνει ακριβώς. Ένα ατύχημα του, όταν το αυτοκίνητό του παρασυρθεί, θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Από εκείνο το σημείο μάλιστα θα περάσει η Αργυρώ και θα είναι εκείνη που θα ειδοποιήσει για βοήθεια.

Όμως ως νεφροπαθής, η υγεία του κλονίζεται σοβαρά. Οι γιατροί θα ανακοινώσουν στην Καλλιόπη πως για αυτό το λόγο καθυστερεί η ανάρρωσή του και εκείνη θα μείνει εμβρόντητη. Προς το παρόν το μυστικό θα κρατηθεί σε στενά οικογενειακά πλαίσια, μέχρι η καπετάνισσα αποφασίσει πως θα κινηθούν.

Η Αργυρώ θα το μάθει λίγο αργότερα σύμφωνα με το queen.gr  και σε μία κρίσιμη στιγμή για τη κηδεμονία του γιου τους και την αναγνώρισή του Αστέρη ως πατέρας. Αυτό το γεγονός θα φέρει και την οριστική συμφιλίωσή τους. Δεν μπορεί, παρά να είναι καρμικά όσα τους συμβαίνουν.

Θα είναι αυτό και το μόνο Happy End του Σασμού, αφού έτσι θα επέλθει και η οριστική ανακωχή με τις οικογένειές τους. Με μεγάλες απώλειες ενδιάμεσα και την πολυπόθητη κάθαρση με τον Μαθιό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.