Ads Top

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο παιδί στο σπίτι (pics)


Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι - Δείτε τις τρυφέρες στιγμές με το νεογέννητο γιο τους στο σπίτι
Το πρώτο τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο στο σπίτι δημοσίευσε ο μπαμπάς Χρήστος Σαντικάι και ακολούθησε μια συγκινητική ανάρτηση από την Λάουρα Νάργες




Η Λάουρα Νάργες και το νεογέννητο πήραν εξιτήριο την Κυριακή από το μαιευτήριο. Μοναδικές στιγμές ευτυχίας και χαράς ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι,.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο τρυφερός μπαμπάς, είπε: «Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό, ένα σοκ. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα».

Για το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ο Χρήστος Σαντικάι τόνισε πως, «η Λάουρα νιώθει απελευθερωμένη, έφυγε ένα βάρος από πάνω της κυριολεκτικά. Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του».



To βίντεο του Χρήστου Σαντικάι


Το βράδυ της Τρίτης ο Χρήστος Σαντικάι ανέβασε στα instastories ένα βίντεο που τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του.

Να σας θυμίσουμε ότι όταν η Λάουρα βγήκε από το νοσοκομείο με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ».



Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.