Ads Top

Ευρύχωρο, με τεράστιο σαλόνι και τζάκι: Φωτογραφίες από το νέο «παλάτι» της Ελιάνας Χρυσικοπούλου (pics)


Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακόμισε σε ένα εκπληκτικό σπίτι, σε ένα «μικρό παλάτι» - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την κουζίνα, το σαλόνι και τα δωμάτια των μικρών..

Σε πυρετώδεις ρυθμούς μετακόμισης βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία πλέον θα ζει σε ένα μικρό... παλατάκι!




Η ίδια, μας έχει δείξει τα πάντα μέσα από το νέο της σπίτι το οποίο δείχνει να είναι πολύ ευρύχωρο και άνετο και ευάερο και ευήλιο!

Το πάτωμα στα υπνοδωμάτια είναι ξύλινο, το σαλόνι τεράστιο με τζάκι και φυσικά διαθέτει και μπαλκόνι ενώ τα παράθυρα είναι αλουμινίου και η πόρτα ασφαλείας. Υπάρχει ένα μεγάλο χολ στο οποίο δεξιά και αριστερά είδαμε πόρτες που οδηγούν στα δωμάτια.

«Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλα αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ.



Και αναρωτιέσαι, "από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;" και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι.

Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα.
Έχω ξεκινήσει - και προχωράω. ✌🏻

(Στα highlights στο #elianasnewhome θα μοιράζομαι ό,τι θεωρώ χρήσιμο σχετικά με το νέο σπίτι ❤️)», έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στιγμιότυπα παρακάτω:













Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.