Ads Top

Γέννησε η Λάουρα Νάργες | Η τρυφερή πρώτη ανάρτηση Χρήστου Σαντικάι με το μωρό (pic)


Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι - Πριν λίγο η Λάουρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
«Καλώς ήρθες αντράκο μου Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ σε αγαπώ» έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το μαιευτήριο του γιου του που σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στον ίδιο και τη Λάουρα αλλά και τις οικογένειές τους.




Η Λάουρα Νάργιες κρατούσε την εγκυμοσύνη της κρυφή τον πρώτο καιρό, θέλοντας να είναι σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά με το μωρό της αυτούς τους δύσκολους πρώτους μήνες.

Όταν λοιπόν ένιωσε ασφάλεια, η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτή την ευτυχισμένη εξέλιξη στη ζωή της, ποζάροντας με τον άντρα της ζωής της και κρατώντας το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού.

Η ευτυχία τους δεν κρυβόταν και φυσικά η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστηθεί αυτή την τόσο τρυφερή περίοδο της ζωής της.



To ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο είχε γιορτάσει με φίλους και στενούς συγγενείς όλες τις ευχάριστες εξελίξεις στις ζωές τους. Έχοντας αφήσει να εννοηθεί ότι είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους (χωρίς να αποκαλύψουν αν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης) θέλησαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους αλλά και να οργανώσουν το baby shower για να προετοιμάσουν την άφιξη του γιου τους.



Σε ένα μοναδικό πάρτι το οποίο μάλιστα είχε και dress code καθώς όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να ντυθούν στα μπλε με αφορμή το θαλασσί baby shower λόγω του φύλου του μωρού τους, οι δύο ερωτευμένοι δέχτηκαν τις ευχές από τους καλεσμένους τους για την ημέρα που θα κρατούσαν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Και αυτή η μέρα ήρθε και τόσο η Λάουρα όσο και ο Χρήστος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Να σας ζήσει!




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.