Ads Top

Τέλος στις φήμες χωρισμού: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Βαλαβάνη-Βασάλου βάζει φρένο στα σενάρια (pic)


Δείτε τους να ποζάρουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.. Δείτε την φωτογραφία από τα γενέθλια φίλης τους πριν λίγες ημέρες..

Πολλές ήταν οι φήμες από πριν το καλοκαίρι που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν χωρίσει, καθώς είχαν πολύ καιρό να κάνουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση ή ανάρτηση στα social media.




Ποτέ δεν είχαν κρύψει λεπτό τη σχέση τους και η "εξαφάνιση" αυτή είχε φέρει πολλά ερωτηματικά.

Το ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος στα δημοσιεύματα που έβγαιναν κατά καιρούς, ωστόσο, πρόσφατα η δημοσιογράφος είχε τσακωθεί με follower της στο Instagram, λέγοντας πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν προσωπική την προσωπική τους ζωή.

Μη μπορώντας λογικά πλέον με τα όσα λεγόντουσαν, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην κάμερα, απάντησε επιτέλους στις φήμες αποκαλύπτοντας πως είναι όλα καλά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και δεν έχουν χωρίσει. Οι χωριστές αναρτήσεις όμως από εξόδους τους δεν άφησαν το κλίμα να ηρεμήσει...



Πριν μερικές ώρες ωστόσο, ήρθε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό η πρώτη κοινή φωτογραφία από δημόσια έξοδο με φίλους.

Η πρώτη φωτογραφία Βασάλου - Βαλαβάνη μετά από καιρό

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια καλής του φίλη για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί και σε φωτογραφία που δημοσίευσε με όλη την παρέα είδαμε τόσο την Ευρυδίκη όσο και τον Κωνσταντίνο να ποζάρουν χαμογελαστοί.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.